LANGVARIGE GARANTIER FOR
LANGVARIGE PRODUKTER

Hos EGO er vi stolte af at fremstille produkter, som ikke kun har benzinmatchende effekt, men som også er pålidelige og robuste. Derfor er alle vores produkter dækket af udvidede garantier*, som du kan stole på.

Vi er så sikre på vores produkters ydeevne, at vi tilbyder professionelle brugere en 3-årig garanti på Professional-X-serien og en 2-årig garanti på Professional-serien, når værktøjet registreres inden for 30 dage efter købet. Til private brugere tilbyder vi 5 års garanti på alle værktøjer og 3 års garanti på batterier, når de er registreret inden for 30 dage efter købet.

SUPPORT AF VORES SERVICE FORHANDLER NETVÆRK

Med et landsdækkende netværk af EGO godkendte serviceforhandlere er du aldrig langt fra den støtte, du har brug for. Vi kan udvælge det bedst egnede produkter til dine behov, give dig personlig rådgivning, når du har brug for det, og yde en diagnoseservice, så dit værktøj kan køre i mange år fremover.

30 DAGES PENGENE TILBAGE GARANTI

Vi tilbyder også 30 dages pengene tilbage-garanti på alle EGO Power+ produkter, der købes og anvendes privat, så hvis du ikke er helt tilfreds, kan du returnere dit produkt og få det refunderet fuldt ud.

30 DAGES PENGE TILBAGE GARANTI

Hvis du ikke er tilfreds med dit køb af et EGO Power+-værktøj, kan du returnere det inden for 30 dage efter købet for at få fuld refusion, hvis du fremviser din originale kvittering.

Dette tilbud udelukker kommercielt udvalg, tilbehør og batterier og opladere (medmindre købt som en del af et sæt). Dette tilbud omfatter heller ikke værktøjer købt hos en registreret virksomhed og/eller brugt til professionelle formål.

Ethvert produkt, der returneres under 30-dages pengene-tilbage-garanti, skal returneres til det oprindelige købssted.

Dette tilbud er kun tilgængeligt hos deltagende autoriserede EGO-forhandlere mellem 01/01/2022 - 31/12/2022.

Hvis værktøjet returneres i ubrugelig og/eller dårlig stand, kan den autoriserede forhandler nægte fuld refusion. Sørg for, at værktøjet returneres i al dens originale emballage.

Hvis værktøjet er købt som en del af et sæt og/eller kampagne, skal alle dele modtaget i sættet og/eller kampagnen returneres i deres originale stand.

Refusionen inkluderer ikke porto eller transportomkostninger.

Dette kampagnetilbud kan ikke overdrages, og der er ingen kontante alternativer.

† 30 dages pengene-tilbage-garanti gælder ikke for værktøjer, der bruges til professionelle formål,
12V børste- og græssaks, batterier og opladere (medmindre købt som en del af et sæt) eller ZT4200E-L.
* For defekter forårsaget af materiale- eller fabrikationsfejl. Dette dækker ikke slid og ælde.* Med forbehold for produktregistrering og årligt eftersyn/service.
Fuldstændige vilkår og betingelser er tilgængelige på anmodning.